ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝ. ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Τιμή πακέτου

Το πλήρες πακέτο απόκτησης διπλώματος ταχύπλοου, στα 150€ τελική τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις! lowprice

Mάθετε περισσότερα...

Like us On Facebook

Μετά την απόκτηση του διπλώματος, στους χειριστές δίνεται η δυνατότητα για ταξίδια ανοιχτής θάλασσας με πολυεστερικά, φουσκωτά σκάφη ή κρούιζερ.
Υπάρχουν 3 επιλογές:

  1. Με το εκπαιδευτικό σκάφος ΔΩΡΙΔΑ (απομακρυνόμαστε μέχρι 3 ν.μ από το λιμάνι της Γλυφάδας)
  2. Με ενοικιαζόμενο για αυτό το σκοπό σκάφος (η επιλογή του τύπου και του μεγέθους είναι δική σας)
  3. Με το ιδιόκτητο σκάφος του εκπαιδευόμενου ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους

Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι για προχωρημένους, περιλαμβάνει τα ακόλουθα, (μπορεί να τροποποιηθεί όμως ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου):

  • Απόπλους από το λιμάνι της επιλογή σας
  • Έλεγχος μηχανής και σκάφους, εφοδίων κλπ. Χάραξη πορείας προς τον προορισμό μας με χρήση ναυτικού χάρτη αλλά και πλοηγού(GPS).
  • Υπενθύμιση του Διεθνή Κανονισμού Αποφυγής Συγκρούσεων, εκμάθηση ασφαλούς πλεύσης
  • Κατά την πορεία, γίνεται υπενθύμιση όρων της ναυτιλίας, της ναυτικής τέχνης,της μετεωρολογίας, της μηχανολογίας καθώς και αντιμετώπισης καταστάσεων κινδύνου
  • Πριν τον κατάπλου, γίνεται στάση σε όρμο-λιμενίσκο της επιλογής μας ώστε να πραγματοποιηθεί εξάσκηση στην αγκυροβόλια καθώς και κατά την διάρκεια του ταξιδιού γίνεται χρήση πλωτής άγκυρας σε κάποιο σημείο του ταξιδιού μας.
  • Κατά τον κατάπλου ο οποίος είναι προτιμότερο να γίνεται κατά την δύση του ηλίου έτσι ώστε να δούμε και επί του πρακτέου τους φάρους και τους φανούς που παρατηρούνται μετά τη δύση του ηλίου.